aciric-team-sm

Financieel Realisten

Van ZZP’er tot groot logistiek centrum. Bij Aciric voelt iedereen zich snel thuis. Wij zijn goed in ontzorgen en zijn altijd bereikbaar. We staan voor u klaar met de juiste financiële diepgang en ervaring en we kijken altijd vooruit. Samen met u blijven wij graag met beide benen op de grond. Samen met de juiste zaken bezig zijn, daar zijn wij goed in.

Bel ons gerust eens, wij werken met een abonnement wat voor elke ondernemer helder en passend is.

Lucas van de Graaf
Financieel Realist

Tini van Gelder
Financieel Realist

FINANCIEEL REALISTEN

Aciric is eerlijk. Wij leggen het u uit zoals het is. Niks meer, niks minder. Met een financieel realist weet u altijd waar u staat.

What You See Is What You Get

Wij van Aciric zijn heerlijk gewoon. Wij zijn geen pretentieus kantoor met veel blabla. Wij zijn realistisch. Net als u!

25 jaar ervaring

Kennis zit hem in de jaren. Bij Aciric geniet u van jarenlange ervaring op hoog financieel niveau. Aciric ontzorgt, met alle kennis!

Waar zijn wij goed in?

Aciric is specialist op een aantal gebieden. Naast het feit dat we snel kunnen acteren, altijd bereikbaar zijn en op elk niveau kunnen schakelen hebben we diepgaande financiële kennis. U kunt bij ons terecht voor:

 • Jaarrekening
 • Salarisadministratie
 • Advies
 • Boekhouding
 • Overnames
 • Accountancy

Abonnement Service

Aciric hanteert voor haar klanten een abonnementsservice. Dan betaal je per maand een vooraf besproken bedrag. Zo weet je altijd vóóraf al wat je kwijt bent.

laptop1
lucas-van-de-graaf-aciric

Wat onderscheidt Aciric

Aciric staat voor inhoudelijke vakkennis en kunde voor een vaste prijs. Financieel Realisten, excellent in nuchter advies over boekhouding, belastingen en overnames. Wij zijn er voor de ondernemer, DGA, ZZP’er of werknemer. What You See Is What You Get. Daar zijn wij sterk in.

Voor de klant

Altijd kort op de bal spelen. Samen met u willen we direct naar de essentie van de zaak. Aciric is het financiële verlengstuk van uw business.

No Nonsense

Wij voelen ons prettig als we met beide voeten op de grond blijven en nuchter de zaken bekijken. Hierdoor geven wij het juiste advies.

Bereikbaar

Ondernemen gaat verder dan van 9 tot 5. Wij begrijpen dit. Daarom zijn wij ook buiten de geijkte uren bereikbaar voor advies.

Vooraf al weten dat je niet teveel betaalt?

Bij Aciric kunt u gebruik maken van onze voordelige maandabonnementen. Makkelijk, voordelig en zo weet u vóóraf wat de kosten zijn voor de afhandeling van uw administratie.

Onze abonnementen zijn compleet en bestaan uit:

 • verwerken administratie (facturen, bonnetjes etc.);
 • indienen BTW aangiftes (per maand/kwartaal);
 • opstellen jaarrekening;
 • indienen aangiften vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting;
 • fiscaal en financieel advies

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Lucas van de Graaf / 06-44517967

Laat gratis je jaarrekening opnieuw beoordelen

Vaak zit er nog een belastingvoordeel in je cijfers zonder dat je het zelf weet. Met een gratis beoordeling van je jaarcijfers bekijken we samen of alles belastingtechnisch geoptimaliseerd is.
Zo weet je dat je niet teveel betaalt aan de belastingdienst.

Contact Aciric

Stuur ons een email. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.